Beertenhuus - daar kun je mee vooruit
BIS Autolease en Verhuur

met de B van Beertenhuus

Lease vormen


Vrijheid staat bij BIS Autolease B.V. voorop. U bepaalt wat u wel en niet in het leasecontract wilt opnemen. De standaardmogelijkheden zijn:

Financial Lease

Netto Operational Lease
(Full) Operational Lease
Short Lease
Sale & Lease Back
Brandstofbeheer via Multi Tank Card

Financial Lease

Eigenlijk is dit gewoon een lening. De leasemaatschappij leent u het geld dat nodig is voor de aanschaf van de auto(‘s). U betaalt periodiek rente en aflossing en u zorgt verder zelf voor alles wat nodig is voor het beheer: onderhoud, reparatie, verzekering, belasting, administratieve verplichtingen enzovoort.

Netto Operational Lease

Behalve 100 procent financiering neemt de leasemaatschappij nu ook de waardevermindering voor zijn rekening, plus de houderschapsbelasting. De leasemaatschappij blijft eigenaar van het wagenpark. U zorgt voor het beheer.

(Full) Operational Lease

Operational Lease kunt u met verschillende componenten uitbreiden. Als u alle onderstaande aanvullingen in het contract laat opnemen, is er sprake van Full Operational Lease en heeft u eigenlijk nergens omkijken meer naar:
  • Verzekering
  • Onderhoud
  • Vervangend vervoer
  • Brandstofpas (Multi Tank Card)

Short Lease

Bij tijdelijke projecten, personeelsleden met kortlopende contracten, uitzendkrachten enzovoort legt u zich liever niet vast voor de lange termijn. Kies dan voor Short Lease. Kost iets meer, maar duurt nooit langer dan nodig is en is daarom in voorkomende gevallen de voordeligste keus.

Sale & Lease Back

Als u van uw wagenpark in eigen beheer de overstap wilt maken naar Operational Lease, denk dan aan Sale & Lease Back. U verkoopt uw auto(‘s) aan BIS Autolease B.V. en least ze vervolgens terug. Zodat geld vrijkomt voor uw eigenlijke ‘core business’.
Beertenhuus - @AnnyRensink, Tim had het er vandaag al over. Veel succes en plezier alvast!
Beertenhuus - Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan de vacature van Bergingsbedrijf Iliohan. (oproepbasis) http://t.co/88H56aem
Beertenhuus - Doe ook mee met het nationale autoschade onderzoek! http://t.co/PlMhS0mb http://t.co/6tvmfZPh